Almelosestraat 7c
8102 HA Raalte
Tel. 05 72 361 231
Mob. 06 21 268 071

Wat kunt u van ons verwachten

U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw tegelwerk. Maar daarnaast leveren wij ook stucadoors-, metsel- en afbouwdiensten. Of het nu gaat om badkamers, vloeren, showrooms, wc`s, keukens of complete verbouwingen, U zegt het maar! 

Wij leveren nu ook Dukkaboard © Dit is een product waarmee je op een houten ondergrond toch de badkamer of het toilet van je dromen kunt realiseren terwijl dit in het verleden niet mogelijk was.

Ook zijn wij leverancier van speciale easydrains die zelfs in tegels ingebouwd kunnen worden en tegen de muur geplaatst kunnen worden waardoor lekkage`s uitgesloten worden en het stacomfort verdubbeld wordt, de uitstraling wordt super luxe tegen een betaalbare prijs.

Wij bieden garantie indien eigen materialen zijn verwerkt, in samenwerking met onze leveranciers. Wij hebben een gezellige showroom waar u de grootste collectie van Marazzi in Nederland kunt vinden.

Maar ook Porcelaingres, V&B, Rhein, century, mosa, pastorelli, tagina, cementtegels,ceracasa, douglas jones, magica en nog te veel om op te noemen merken zijn bij ons te zien.

Inmiddels kunnen wij diverse mooie designradiatoren leveren met een fantastische prijs- kwaliteitverhouding. Voor de draingoten kunt u in de showroom diverse modellen zien van duur naar goedkoop. 

Ook treft u hier de diverse structuren aan voor sierpleister en spachtelpoets waardoor u op een groter oppervlakte kan zien wat voor effect de korrelgrote heeft.

Wij hebben in samenwerking met Hogeweg Goor  een nieuwe service aan ons pakket tegevoegd. Hier kunt uw sanitair uitzoeken zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn

Nieuw in onze showroom!

Diverse sanitair accessoires voor toilet en badkamer tegen zeer scherpe prijzen!!