Almelosestraat 7c
8102 HA Raalte
Tel. 05 72 361 231
Mob. 06 21 268 071
logo blok

Het kan en moet allemaal steeds sneller en eenvoudiger. dit kan nu met de nieuwe dukkaboard!!!

Met deze nieuwe waterafstotende en "levenloze"platen kan nu op een zeer eenvoudige en lichte manier een badkamer worden gecreerd op een houten ondergrond en met houten wanden. Wat vroeger niet mogelijk was maakt Dukkaboard mogelijk.

Alleen de fantasie is de grens

Er wordt met 1cm, 2cm en 3cm dikke platen het meest gewerkt en voor de vloer zijn zelfs vloerverwarmingsplaten met buizensysteem ingebouwd verkrijgbaar. Voor het afschot in de douche hoek zijn speciale platen verkrijgbaar op maat. Voor spatmuurtjes gebruik je de 2 cm tegen elkaar met speciale constuctielijm. Hierdoor ontstaat een zelfde sterkte als dat je het zou bouwen met ytongblokken maar veel lichter in werk en gewicht.

Ook voor bad- en toiletombouwen is Dukkaboard zeer geschikt.  De muren werk je af met de 1 cm dikke platen. Voor de vloer de 3 cm. Het is eenvoudig te snijden en te zagen. Hieronder alvast een impressie van hoe een badkamer wordt opgebouwt met Dukkaboard in een boerderij uit 1800. Veelal wordt Dukkaboard ook gebruikt om in een toilet, wat half betegeld is, de wanden op dikte te maken en daarna te tegelen tot plafond.

Wij hebben ondervonden dat, als men tegel over tegel lijmt en de wand dus eerst uitgevlakt moet worden als het half betegeld is, men het beste een 1 cm dikke dukkaboard boven het tegelwerk aan kan brengen en dan uitvlakken. Hierdoor voorkomt men knikken in de wand wat altijd in het tegelwerk weer te vinden is. Met dukkaboard heeft u hier geen last van.

We houden u op de hoogte.

Ook voor de achtergrond van steenstrips is dukkaboard een goed alternatief voor stuken.

IMG-20160408-WA0013
afschot met DukkaboardTijdens onze promodagen werd gedemonstreerd door Mijlpaal wat een afschotplaat doet
opbouw uit ander oogpuntopbouw badkamer opbouw badkamerwandopbouw badkamerwand

Neem contact met ons op voor een offerte of afspraak

evers,bos 125