Almelosestraat 7c
8102 HA Raalte
Tel. 05 72 361 231
Mob. 06 21 268 071

Roy Besten geholpen aan nieuwe schuur

Sinds onze collega Roy vorig jaar januari ziek werd, is hij ondanks alles betrokken geweest bij ons bedrijf. Toen dan ook in september vorig jaar de uitslag MS kwam, schrokken we ons allemaal wezeloos en hadden erg met hem en zijn gezin te doen. Maar Roy is iemand die zich niet door z`n ziekte laat tegenhouden.

Hij bleef zeer betrokken bij zijn collega`s ondanks dat hij dit jaar te horen kreeg dat het de ergste vorm was. Toen zijn vrouw Claudia dan ook bij ons kwam om een surpriceparty voor zijn 40ste verjaardag te organizeren was iedereen bereid hieraan mee te werken. Alleen wat voor cadeau geef je Roy?

Inmiddels moest Roy gebruik maken van diverse hulpmiddelen waaronder een scootmobiel die hij thuis niet kwijt kom in zijn tuinhuisje. Het zou toch mooi zijn als we dat voor elkaar konden krijgen. Op 24 september zijn we op zijn feest met de pet rond gegaan bij zijn collega`s, vrienden en familie en hebben zo geld ingezameld zonder dat hij het wist. Met foreco,Eshuis voor het hout, 123 machineverhuur voor het gereedschap hebben we de voorbereidingen aan de zaak gedaan en zijn afgelopen zaterdag 1 oktober met z`n allen naar zijn huis getrokken om daar de schuur in 1 dag in elkaar te zetten. S`middags is de Serco geweest om het dak te bekleden en hebben we voor de aankleding bij Johnny Holtkuile plantjes mogen uitzoeken voor de aankleding.

Roy wist niet wat hij zag en was compleet overdondert. Hij heeft de hele dag vreselijk genoten van iedereen die er was

roy z`n schuur 017aankomst
roy z`n schuur 021
roy z`n schuur 054start om 8.15
1417211963_6_05-oEindresultaat